Merhaba Sevgilisi JoySro Ailesi !
Bu hafta Pazar Günü yapılacak olan kale savaşında keyifli bir fotoğraf yarışması planladık.
Yarışma bu haftaki kale savaşı sırasında en güzel görseli yakalayan ve bizimle bu konu altında paylaşımda bulunulan oyuncularımız arasında yapılacak olup, en beğenilen 3 JoySro oyuncusuna server farketmeksizin güzel hediyelerimiz olacaktır.
Yarışmayı kazanan ve katılım sağlayan tüm kişiler ve guildleri >> JoySro Resmi İnstagram << sayfasından paylaşılacaktır.
Bu konuda birbirinden yetenekli JoySro oyuncularının olduğunu geçtiğimiz zamanlarda yapmış olduğumuz etkinlikler ile gördük.
Etkinlik kuralları
- Çekilecek olan Capsler kesinlikle JoySro 'da güncel olarak çekilmiş olması gerekmektedir.
- Fotoğraflarda dilediğiniz kadar arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz, ödül hakkı forum sitemize capsi gönderen oyuncu hak kazanacaktır.
- Fotoğraflara, fotoğrafın aslını bozmadan minimal photoshoplar yaparak süsleyebilirsiniz.
- Fotoğraflar F12 (Tam ekran) şeklinde çekilmelidir.
- Bir oyuncu yalnızca bir görsel ile katılım sağlayabilir.
- Yarışmaya katılım gösteren ve başvuran bir karakter başka bir katılımcının görselinde yer alabilir.
Etkinlik İlerleyişi
- Etkinlik takvimine uygun şekilde konuya katılımlar yapılır.
- 15.04.2018 (PAZAR) tarihinde başlayacak olan kale savaşının bitiminin ardından konu altından eklediğiniz fotoğraflar derecelendirmeye alınacaktır.
- Derecelendirme süreci yönetim ekibi tarafından yapılacak olup kazanan kişiyi yönetim ekibi belirleyecektir.
- Kazanan kişinin ilanı ve ödül teslimi ertesi gün 16.04.2018 tarihinde yapılacaktır.
Etkinlik Katılım Örneği
Nick: Netekim
Guild: JoyMasTer
Server: Hazar
Ödüller
- Oyuncuya 500 SİLK !
- Oyuncuya 300 SİLK
- Oyuncuya 100 SİLK
Etkinlik Takvimi
- Etkinlik başvuru ve açılış tarihi 15/04/2018 21:30
- Etkinlik son katılım tarihi 16/04/2018 05:00
- Kazananların ilan tarihi 16/04/2018 20:00