Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: sro_client ACİL YARDIM !!!

Yeni Oyuncu
    Karakter Bilgileri

Sunucu
    Likya
    Nick
    BeYKeNTs
    Ünvan
    [Knight]
    Level
    101
    Irk
    Avrupalı Avrupalı
    Guild
    OSMANLILAR

sro_client ACİL YARDIM !!!

Arkadaşlar bilgisayarımda oyun açılmıyor. Start ' a tıkladıktan sonra sro_client gelmiyor . herhangi bir hata da vermiyor. Görev yöneticisinden takıp ediyorum 5 sn sro_client gelip sonra gidiyor. bilgisayarım- özellikler-gelişmiş sistem ayarları-ayarlar-veri yürütme engellemesi kısmından yapılan ayarlar yapılı . windows defender de dışlamalara ekli . gerekli izinleri verdim. fakat hiç bir şekilde olmadı . yardım edebilecek varsa rica ediyorum bakabilir mi ?

Banned
    Nereden
    Black Mesa
    Karakter Bilgileri

Sunucu
    Hazar
    Nick
    Fiera
    Ünvan
    [Baronet]
    Level
    122
    Irk
    Avrupalı Avrupalı
    Guild
    BlackPlague
    Bunun sebebi genelde Windows Depar yüzünden kaynaklanır.Bot olmadan düz girmeye çalışıyorsan bu hatayı alman biraz tuhaf.Ben windows depar ayarlarını sadece gerekli windows 7 programları için çalıştırılması için ayarladım.Bu sayede sadece silkroad değil bunun yanında diğer botlarda çalıştı.Tavsiyem veri yürütme engellemesi eklemek yerine onu sadece gerekli windows programları için çalışır hale getirmek.Eğer windows 8.1 veya 10 kullanıyorsan güvenlik duvarlarını tekrar gözlemle.Özellikle para ile satın alınmış veya korsan windows 8.1 video oyunlarını çalıştırmaz.Windows 10 ise hep tekrar açar güvenlik duvarlarını.Windows 7 kullanıyosan oyunu silip tekrar yüklemeyi dene yada windows deparı sadece gerekli windows programları için ayarla ve bilgisayarını yeniden başlat.Buda olmazsa yada çoktan yaptıysan malesef bir şey öneremem.Bende bu işe yaradı.İyi şanslar ^^