Sırf bu nedenden ötürü oyunu, ekranımın doğal çözünürlüğünün altında ve pencere modunda açıyorum ki böyle bir durum olursa direk sürükleyebileyim.
Çözümü var mı acaba?
Sırf bu nedenden ötürü oyunu, ekranımın doğal çözünürlüğünün altında ve pencere modunda açıyorum ki böyle bir durum olursa direk sürükleyebileyim.
Çözümü var mı acaba?
Bende de sıkça oluyordu.Genelde oyunu açarken başka bir dosyaya veya herhangi bir sol tık yüzünden bu şekilde oluyordu oyun açılırken hiç bir şekilde fareye dokunmamayı dene olmazsa oyunun çözünürlük ayarlarından ekranı ufaltmayı dene.
Bielmiyorum ancak,aynı anda 2 silkroad açılıyor ise ondanda kaynaklanıyor olabilir.Yani bende de aynı şekilde olmuştu.Sağ alt köşede hiç bir şekilde büyültemiyordum.Ve silkroadı tamamiyle kapatıp yeniden açmam gerekiyodu.Ama bende genelde böyle düzeldi.
Tahminimce ekran çözünürlüğü ile alakalı bir durum olabilir.
Bu durumla karşılaştığınızda görev yöneticisinden sro_client'i sağ tıklayarak ekranı kapla diyerek çözüme kavuşturabilirsiniz.
Hiç bir oyun yöneticisi sizden ID, Şifre ya da özlük bilgilerinizi istemez.
İlk olarak cliente tıkladıktan sonra alt alt gr ve enter tuşlarına aynı anda basarak bu sorunu çözebilirsiniz.