14Likes
-
-
Hazar halkı bugün bizim başımıza gelenler yarın herkesin başına gelebilir lütfen gmler bu adamların carlarini sonsuza dek ban atin gerekirse ıp Bani atın lütfen bunun gibi şerefsiz insanlari barındırma WDF...
-
söylenecek daha ne var bilmiyorum adam charı boşsalltı milletin emeğini hiç ederk çalan çırpanda aynıdır alan da satanda aynıdır yapmanız gereken bütün ismi geçenleri banlamak ve zararı olan olan playerların zararlarının karşılanmasıdır.
-
tarafsizim kim hirsizlik yapiyorsa anasini sikeyim fakat bu ssler nasil sizin elinize gecti ? Ssler kimden geldiyse bilin ki hirsiz ile anlasmali veya yakin bir arkadasi yoksa hirsiz hayrina ssleri vermemistir demi
)
-
Dipnot;
( İlk 3 ss ile alakalı )
09.01.2021 Tarih ve 20.00 - 21.00 Saatleri arasında gözüken ssler tamamen benim koordinemde ve benim telkinlerim ile yazılmıştır. Bu telkinler verilmeden önce yönetimden teyit alınmıştır. Amaç çalınan itemin kurtarılmasına yöneliktir ve başarı sağlanmıştır. Önceki konuşmalar veyahut ss ler ile alakalı bir görüşme, bilgi akışı sağlanmamıştır.
İyi forumlar.
-
bu adamin nicki ne ? Hirsizlik yapanin yani
-
şerefi haysiyeti karakteri satilik parali serefsiz kopek wdf surusu o eren corpen kopegi ve yandas serefi satilik kopekler surusu
hirsizlik sizin eşikten beşiğe beşikten mezara kadar kökünüzde var sizi savunan ne kadar adam varsa hepsinin amk ağlayin lan şerefi satilik köpekler fetöcü hirsizlar rusty haini işbirlikçi ailesi wdf köpeklerim
-
Daha nasıl birşey yapılması lazım bu adamların banlanması için şunların yaptığına bakın!
-
Böyle insanların oyunda barınmaması lazım lütfen gereğinin yapılmasını istiyoruz
-
WDF Sevmem oldu bitti amma velakin bu konuya taraf tutmaksızın yorum yapmak gerekirse Bu rusty denen sahısı kolluyorlar ikincisi karsısındaki adamın emek hırsızı oldugunu bile bile göz göre göre sürekli ticaret halinde Bir nebze hırsızla iş birligi ve ortaklık içerisinde yıllardır bu tür olaylar oldu hiçbirinde Yönetim sessiz kalmayıp geregini yapmıştır bu konudada aynı sekilde gereğini yapacagını düşünüyorum emek yiyen kim varsa cezasını almalıdır aksi taktirde sw'de fikir ayrılığı yasanacagı kanaatindeyim ... İyi forumlar.