-
Eski hesaplarıma erişim
Merhaba değerli joysro çalışanları. Ben çok uzun zaman önce joysro hazar Serverinde oldukça uzun süre vakit geçirdim. Bu esnada bir sürü karakter oluşturdum, kimisinde değerli eşyalar var kimisi boş. İki tane hesabıma erişim sağlamaya çalıştığımda hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Şifrelerini unutmuşum. Çok uzun zaman oldu çünkü oyuna girmeyeli. Bugün oyuna geri döndüm. Sizde ricam bu erişim sağlayamadığım karakterler için bana yardımcı olur musunuz? Oyundaki karakter isimleri ise Spia_cleric ve Spia_warlock Bu hesapları asıl charım olan lSpia için kurmuştum. Bu hesapların şifrelerini bana geri verir misiniz? Şifreleri veremezseniz bile e-postalarını bildirseniz oradan da bulmaya çalışırım.iyi çalışmalar diliyorum.
-
Oyunda 1 tane aktif GM yok mu yahu? Şaka gibi, önceden başlık açılır açılmaz cevap verilir çözüme odaklanılırdı. Şimdi mail atıyorum, başlık açıyorum, discorddan bile yazıyorum ama karşılık bulamıyorum. Tam oyuna başlamaya karar vermişken tekrar bırakmak üzereyim. Oyun kötü anlamda aşırı değişmiş yazıklar olsun.
-