-
Midas Serverına Update İstiyoruz

Midas Serveri 40 Gündür Açık olmasına Rağmen Şuana kadar 1 kere update görmüştür ondada Eu itemlerin elde edilmesi kaldırılmıştır.
Fakat öte yandan oyunda bariz eksiklikler mevcuttur. Tanıtım konusunda vaadedilenlerin yarısı oyuna entegre edilmemiştir. (Karkadan-Kholood-Dark Warrior gibi..)
İlk defa joysro yönetiminin bu kadar oyuna yenilik getirmediğini görüyorum. İnsanlar Yeni Açılacak Olan İnternational Silkroaddan Türkiye Telif Hakkını Alan GameGami firmasını JoySro yönetimi kuruyor gibi şeyler söylensede bir çok playerda GameGami telif hakkını aldı, Oyunu kumanda ve olası sorunlardan korumak üzere JoySro yönetiminin ekipte olduğunu söylüyor ki Midas Serverına ilgisiz olmanızla birlikte bu İhtimal Daha Ağır Basıyor.
Oyuna güncelleme getirmek sizin için 24 saat almıcak bir iş sonuçta elinizde böyle bir player kitlesi varken bunu kaybetmek istemezsiniz diye umut ediyorum.
Umarım En Yakın Zamanda Discordda Bu hafta gelecek denilipte söylenen Update Gelir Artık..
Konu JoySroMafia tarafından (04.Ekim.2020 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
-
Sayın yönetim update nerdee 1200 kişi kaldık update istiyoruz
-
JoySro GM Ekibi
Biraz geciktiğinin farkındayız, bu hafta içerisinde güncelleme çalışmamız bitmiş olacak.