Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Likya - Exp Boost Nasıl Aktif Edilir?

JoySro Baronet
    Nereden
    🔸 Eskişehir ♦️

Likya - Exp Boost Nasıl Aktif Edilir?

Sevgili Likya Oyuncuları !

Daha önceden de ilan edildiği üzere bildiğiniz gibi Likya'da sunucusunda ki ani kesintiler ve sunucu kapanmaları nedeniyle kaybedilen zamanlarda yaşanan deneyim puanı kayıplarını telafi çalışmamız olacağını duyurmuştuk. Telafi etmek amacıyla JoySro Exp Boost entegre edildi.

JoySro Exp Boost'u nasıl aktif edeceğinizi resimli olarak anlatmak istedik.
    Aşağıda ki adımları uygulayarak JoySro Exp Boost'u aktif edebilirsiniz.

1. Adım : İlk olarak likya.joysro.com sitesine giriş yapıyoruz ve daha sonra Üyeliğimize giriş yapıyoruz.
    (İzinsiz erişim hatası alan oyuncularımız çerezlerini(browser geçmişi) silerek tekrar deneyebilirler.)

2. Adım : Üyeliğimize giriş yaptıktan sonra, üye kontrol panelinden Ekstra Exp Desteği (Yeni)'ye tıklıyoruz.

3. Adım : Exp Boost'unu aktif edeceğiniz karakterinizi seçiniz ve devam'a basınız.
    (Exp desteğini almak için oyundan çıkış yapmanız gerekmektedir.)

4. Adım : 1(bir) saat Exp booster karakterinize tanımlanmıştır.
    (Exp booster 10 kullanım ile sınırlandırılmıştır. Bir booster 1 saat geçerlidir.)

NOT :
    • Web sitemizden üzerinden kullanıcı giriş yapıp kullandığınız EXP BOOSTER, karakterinizin inventory'sine gelecektir. Kullanmak için inventory'nizden aktif edebilirsiniz.
    • Karakterinizin inventory'si dolu olmamalıdır. Dolu ise (Inventory dolu, lütfen bu işlem için inventoryde 1 slotluk yer açın) hatası alacaksınız.

🔰--- l l l RESMİ SİTELERİMİZ l l l ---🔰

www.JOYSRO.com (JoySro Resmi Web Sitesi)

forum.JOYSRO.com (JoySro Resmi Forum Sitesi)

www.facebook.com/JoySrocom (JoySro Resmi Facebook Sayfası)

YUKARIDAKİ ADRESLER DIŞINDA HİÇBİR SİTENİN/SAYFANIN JOYSRO YÖNETİMİYLE İLGİ VE ALAKASI BULUNMAMAKTADIR.

Yeni Oyuncu
    Nereden
    İstanbul
    Karakter Bilgileri

Sunucu
    Likya
    Nick
    UNSAL
    Ünvan
    -
    Level
    65
    Irk
    Çinli Çinli
    Guild
    -
    EXP Boostları %100 yada %150 expi arttırmıyor haberiniz olsun belki bi bakabilirsiniz güncellemede fln

Yeni Oyuncu
    2 haftadır bana gelmiyor kesintilerde arkadaslar aldını beyan ediyor ama benim 2 charıma da gelmiyor hakkımı alamıyorum
    likya sunucu
    EvDeEKMeKYoQ

TeamStar

Yeni Oyuncu
    Nereden
    İstanbul
    Karakter Bilgileri

Sunucu
    Likya
    Nick
    UNSAL
    Ünvan
    -
    Level
    65
    Irk
    Çinli Çinli
    Guild
    -
    Exp Ticket %100 yazıyor tamam onda bişey yok her gün 3 saat bi slottan 20k exp geliyorsa onla beraber 40000 ka geliyor EXP Boostu kullanıyorum %150 olanı 20 k exp geln slottan 33k exp geliyor SAYIN GMler şu işe bi el atıl lütfen bi anlamı kalmıyor çöp oluyor

Bu Konu için Etiketler